De professionele werkplaats voor elektrische fietsen.

 

Voor ingrijpende reparaties aan uw elektrische fiets of een vakkundig uitgevoerde onderhoudsbeurt kunt u altijd bij van de Wetering Tweewielers terecht. Wij hebben hiervoor niet alleen het juiste gereedschap maar vooral de benodigde ervaring in huis.

Mede dankzij ons uitgebreide aanbod fietsmerken wordt er vanuit de werkplaats veel tijd besteed aan het volgen van trainingen en cursussen van de importeurs/producenten van elektrische fietsen.

 

Het belangrijkste advies dat wij u mee willen geven is, laat u elektrische fiets regelmatig onderhouden en kom ook zo snel mogelijk met beginnende gebreken zodat deze tijdig verholpen kunnen worden. Hiermee voorkomt u vaak dure reparaties een periodieke onderhoudsbeurt is mede in het kader van behoudt heel erg belangrijk.

 

Wanneer een elektrische fiets goed wordt verzorgd, rijdt deze veel prettiger en gaat deze veel langer mee. Laat u bij van de Wetering Tweewielers informeren over wat u zelf kunt doen en waar u op moet letten om u fiets in TOP conditie te houden. In onze winkel vindt u ook een selectie van onderhoudsmiddelen en gereedschappen waarmee u zelf eenvoudig het benodigde onderhoud aan uw elektrische fiets kunt uitvoeren.

 

Tevens hebben wij bij van de Wetering Tweewielers een ruim assortiment onderdelen in ons magazijn. Mede daardoor kunnen wij u weer spoedig op weg kunnen helpen als er onverwacht wat gebeuren moet!